5,50 €
Vinnutatud eestimaine veiseliha
tulipipraga “Eriti Tuline”.
Teravate elamuste nautijad on hinnanud selle toote Aasia köögi 5 tšilli kauna skaala tubli kolme kauna teravuseks.
Kirjeldus
Vinnutatud eestimaine veiseliha TULIPIPRAGA – Eriti Tuline
Kasutame ainult Eestis kasvatatud veise sisetüki liha. Liha lõigutakse hoolikalt käsitsi ning maitsestatakse salaretsepti järgi. Lihatükid lebavad päeva paar maitsemarinaadis, kuhu on lisatud tõsisematele tšilli himulistele tubli annus maailma kangeimat tšillit, Carolina Reaper’it. Liha masseeritakse marinaadis mitmeid kordi. Seejärel toimub liha vinnutamine.
Tulemuseks mõnusasti tšilline veiselihavinnusnäkk, aga ikka nii, et tšilli kuumuse kõrval on veel tunda liha ja muiud umamised maitse kooslused.
Teravate elamuste nautijad on hinnanud selle toote Aasia köögi 5 tšilli kauna skaala tubli kolme kauna teravuseks.
Maitsemarinaadi saladused segas kokku Põldotsa talu isand Made Mart.
Koostisosad: eestimaine veiseliha (100 g toote valmistamiseks on kasutatud 280 g liha), sojakaste (vesi, SOJAOAD 29%, sool), worcesteri kaste (veiniäädikas, suhkur, linnaseäädikas (ODER), vesi, sool, karamelliseeritud suhkrusiirup, vürtsid (sisaldab SELLERIT), sidruniõli), ketšup (tomatipüree (84%), suhkur, sool, happesuse regulaator (äädikhape), vürtsid), harilik pune, kuivatatud tšilli, tšillikaste (värsked Reaper tšillid, destilleeritud äädikas, sool).
ENG
Estonian beef jerky with spicy chilli pepper “Especially spicy”
Ingredients: Estonian beef (made with 280 g beef per 100 g), soysauce (water, soy beans 29%, salt), worcestershire sauce (wine vinegar, sugar, malt vinegar (BARLEY), water, salt, caramelized sugar syrup, spices (contains CELERY), lemon oil), tomato puree, smoked salt, spices, herbs (oregano, garlic), red chilli pepper.
Säilitada temperatuuril +2…+22 °C.
Tootja: Põldotsa Gurmee
Läänemaa, Keskküla, 90606
info@poldotsatalu.ee
www.poldotsatalu.ee