Vinnutatud eestimaine veiseliha 50 g


5,50 

Eestimaa Talupidajate Keskliidu poolt korraldatud Konkursil: “Parim Talutoit 2024”

Parim lihatoode:        Põldotsa Talu – Vinnutatud eestimaine veiseliha

Kategooriad: , ,

Kirjeldus

Vinnutatud eestimaine veiseliha 50 g

Kasutame ainult Eestis kasvatatud veise sisetüki liha. Liha lõigutakse hoolikalt käsitsi ning maitsestatakse salaretsepti järgi. Lihatükid lebavad maitsemarinaadis päeva paar, mille jooksul liha mitmeid kordi masseeritakse. Seejärel toimub liha vinnutamine.
Maitsemarinaadi saladused segas kokku Põldotsa talu isand Made Mart.

 

EST
Koostisosad: eestimaine veiseliha (100 g toote valmistamiseks on kasutatud 250 g liha), sojakaste (vesi, sojaoad 29%, sool), Worcesteri kaste (veiniäädikas, suhkur, linnaseäädikas (ODER), vesi, sool, karamelliseeritud suhkrusiirup, vürtsid (sisaldab SELLERIT), sidruniõli), ketšup (tomatipüree (84%), suhkur, sool, happesuse regulaator (äädikhape), vürtsid), must pipar, harilik pune.

ENG
Estonian beef jerky
Ingredients: Estonian beef (made with 250 g beef per 100 g), soysauce (water, soy beans 29%, salt), worcestershire sauce (wine vinegar, sugar, malt vinegar (BARLEY), water, salt, caramelized sugar syrup, spices (contains CELERY), lemon oil), tomato puree, smoked salt, spices, herbs (oregano, garlic).

Säilitada temperatuuril +2…+22 °C.

Tootja: Põldotsa Gurmee
Läänemaa, Keskküla, 90606
info@poldotsatalu.ee
www.poldotsatalu.ee

Sulle võib meeldida ka…