Vinnutatud silgu filee 75 g


4,50 

Vinnutatud silgu filee 75 g
Et kes kala see silk on – räim, kes põrkas soolaga kokku 🙂

Kategooriad: ,

Kirjeldus

Vinnutatud silgu filee 75 g

Läänemere kaluritelt saadud räim fileeritakse. Räime filee pannakse paariks päevaks kergesse soola ning seejärel vinnutatakse. Tulemuseks on õrnalt soolaka maitsega räime snäkk, mis sobib ideaalselt nii muidu nosimiseks kui ka õlle peale ja alla.
Valmistamissaladused meisterdas valmis Põldotsa talu pere.

Koostisosad: Koostisosad: värske Läänemere räim (Clupea harengus membras), 100 g vinnutatud räimefilee valmistamiseks on kasutatud 1370 g värsket räime, sool.

ENG
Ingredients: fresh Baltic herring (Clupea harengus membras)
(1370 g of fresh herring are used to make 100 g of cured herring fillet), salt.

Säilitada temperatuuril +2…+22 °C.

Tootja: Põldotsa Gurmee
Läänemaa, Keskküla, 90606
info@poldotsatalu.ee
www.poldotsatalu.ee

Sulle võib meeldida ka…