Vinnutatud eestimaine veiseliha TULIPIPRAGA 50 g


5,50 

Parasjagu tulipiprane vinnutatud eestimaine veiseliha 50 g

22 laos (saab järeltellida)

Kategooriad: , ,

Kirjeldus

Kasutame ainult Eestis kasvatatud veise sisetüki liha. Liha lõigutakse hoolikalt käsitsi ning maitsestatakse salaretsepti järgi. Lihatükid lebavad päeva paar maitsemarinaadis, mis on teravastatud maailma kangeima tšilli, Carolina Reaper’iga. Liha masseeritakse marinaadis mitmeid kordi. Seejärel toimub liha vinnutamine.
Maitsemarinaadi saladused segas kokku Põldotsa talu isand Made Mart.

EST

Koostisosad: eestimaine veiseliha (100 g toote valmistamiseks on kasutatud 250 g liha), sojakaste (vesi, SOJAOAD 29%, sool), worcesteri kaste (veiniäädikas, suhkur, linnaseäädikas (ODER), vesi, sool, karamelliseeritud suhkrusiirup, vürtsid (sisaldab SELLERIT), sidruniõli), ketšup (tomatipüree (84%), suhkur, sool, happesuse regulaator (äädikhape), vürtsid), harilik pune, kuivatatud tšilli, tšillikaste (värsked Reaper tšillid, destilleeritud äädikas, sool).

ENG
Estonian beef jerky with spicy chilli pepper
Ingredients: Estonian beef (made with 250 g beef per 100 g), soysauce (water, soy beans 29%, salt), worcestershire sauce (wine vinegar, sugar, malt vinegar (BARLEY), water, salt, caramelized sugar syrup, spices (contains CELERY), lemon oil), tomato puree, smoked salt, spices, herbs (oregano, garlic), red chilli pepper.

Säilitada temperatuuril +2…+22 °C.

Tootja: Põldotsa talu
Läänemaa, Keskküla, 90606
info@poldotsatalu.ee
www.poldotsatalu.ee

Sulle võib meeldida ka…