Vinnutatud eestimaine veiseliha TULIPIPRAGA 50 g


5,50 

Parasjagu tulipiprane vinnutatud eestimaine veiseliha 50 g

23 laos (saab järeltellida)

Kategooriad: , ,

Kirjeldus

Kasutame ainult Eestis kasvatatud veise sisetüki liha. Liha lõigutakse hoolikalt käsitsi ning maitsestatakse salaretsepti järgi. Lihatükid lebavad päeva paar maitsemarinaadis, mis on teravastatud maailma kangeima tšilli, Carolina Reaper’iga. Liha masseeritakse marinaadis mitmeid kordi. Seejärel toimub liha vinnutamine.
Maitsemarinaadi saladused segas kokku Põldotsa talu isand Made Mart.

EST

Koostisosad: eestimaine veiseliha (100 g toote valmistamiseks on kasutatud 280 g liha), sojakaste (vesi, SOJAOAD 29%, sool), worcesteri kaste (veiniäädikas, suhkur, linnaseäädikas (ODER), vesi, sool, karamelliseeritud suhkrusiirup, vürtsid (sisaldab SELLERIT), sidruniõli), ketšup (tomatipüree (84%), suhkur, sool, happesuse regulaator (äädikhape), vürtsid), harilik pune, kuivatatud tšilli, tšillikaste (värsked Reaper tšillid, destilleeritud äädikas, sool).

ENG
Estonian beef jerky with spicy chilli pepper
Ingredients: Estonian beef (made with 280 g beef per 100 g), soysauce (water, soy beans 29%, salt), worcestershire sauce (wine vinegar, sugar, malt vinegar (BARLEY), water, salt, caramelized sugar syrup, spices (contains CELERY), lemon oil), tomato puree, smoked salt, spices, herbs (oregano, garlic), red chilli pepper.

100 g toodet sisaldab keskmiselt/Average values for 100 g:
energiat/energy 1035 kJ/245 kcal, rasvad/fat 5,4 g,
sh küllastunud rasvhappeid/of which saturates 2,3 g,
süsivesikuid/carbohydrate 3,9 g, sh suhkruid/of which sugars 1,2 g,
valgud/protein 45,2 g, sool/salt 3,4 g.

Sulle võib meeldida ka…