Vinnutatud veiniäädikaräime filee 75 g


4,50 

Vinnutatud veiniäädika marinaadiräime filee 75 g

Kategooriad: , ,

Kirjeldus

Vinnutatud veiniäädikaräime filee

Läänemere kaluritelt saadud räim fileeritakse. Räimefilee marineerub veiniäädika-sibula marinaadis ning kala vinnutatakse. Tulemuseks on soolakas, kergelt veiniäädika maitsega räime snäkk, mis sobib ideaalselt nii muidu nosimiseks kui ka õlle peale ja alla.
Koostisosad: värske Läänemere räim (Clupea harengus membras), 100 g vinnutatud räimefilee valmistamiseks on kasutatud 1370 g värsket räime, veiniäädikas, mugulsibul, sool, suhkur, must pipar, vürts.

ENG
Ingredients: fresh Baltic herring (Clupea harengus membras)
(1370 g of fresh herring are used to make 100 g of cured herring fillet), salt., vinegar 30%, onion, salt, sugar, black pepper, spices.

Säilitada temperatuuril +2…+22 °C.

Tootja: Põldotsa Gurmee
Läänemaa, Keskküla, 90606
info@poldotsatalu.ee
www.poldotsatalu.ee

Sulle võib meeldida ka…