Vinnutatud marinaadiräime filee 75 g


4,50 

Eestimaa Talupidajate Keskliidu poolt korraldatud Konkursil: “Parim Talutoit 2024”

Parim kalatoode:        Põldotsa Talu – Vinnutatud marinaadiräime filee

Kategooriad: , ,

Kirjeldus

Vinnutatud marinaadiräim 75 g

Kaluritelt saadud räim fileeritakse. Seejärel räimefilee marineerub klassikalises äädika-sibula marinaadis ning vinnutatakse. Tulemuseks on soolakas, kergelt äädikahapuka maitsega räime snäkk, mis sobib ideaalselt nii muidu nosimiseks kui ka õlle peale ja alla.
Valmistamissaladused meisterdas valmis Põldotsa talu pere.

 

EST
Koostisosad: värske Läänemere räim (Clupea harengus membras), 100 g vinnutatud räimefilee valmistamiseks on kasutatud 1370 g värsket räime, äädikhape 30%, mugulsibul, sool, suhkur, must pipar, vürts.

ENG
Ingredients: fresh Baltic herring (Clupea harengus membras)
((1370 g of fresh herring are used to make 100 g of cured herring fillet), salt.), vinegar 30%, onion, salt, sugar, black pepper, spices.

Säilitada temperatuuril +2…+22 °C.

Tootja: Põldotsa Gurmee
Läänemaa, Keskküla, 90606
info@poldotsatalu.ee
www.poldotsatalu.ee

Sulle võib meeldida ka…