Kasutame ainult Eestimaise veise sisetüki liha. Liha lõigutakse hoolikalt käsitsi ning maitsestatakse salaretsepti järgi. Lihatükid lebavad maitsemarinaadis päeva paar, mille jooksul liha mitmeid kordi masseritakse. Seejärel toimub liha vinnutamine.
Kuvatakse kõik 6 tulemust
-

Vinnutatud eestimaine veiseliha 50 g
6,60 € Lisa korvi -

Vinnutatud eestimaine veiseliha TULIPIPRAGA 50 g
6,60 € Lisa korvi -

Vinnutatud eestimaine veiseliha TULIPIPRAGA “Eriti Tuline” 50 g
6,60 € Lisa korvi -

Kinkekarp lihasõbrale
25,00 € Lisa korvi -

Koosta ise kinkekarp Põldotsa talu vinnusnäkkidest
0,00 € Select options -

Kõik Põldotsa talu vinnusnäkid üheskoos
0,00 € Select options