Vinnutatud eestimaine veiseliha TULIPIPRAGA 50 g


5,50 

Parasjagu tulipiprane vinnutatud eestimaine veiseliha.
Aasia köögi 5 tšilli kauna skaala selline kenake ühe kauna teravus.

Kategooriad: , ,

Kirjeldus

Vinnutatud eestimaine veiseliha TULIPIPRAGA 50 g

Kasutame ainult Eestis kasvatatud veise sisetüki liha. Liha lõigutakse hoolikalt käsitsi ning maitsestatakse salaretsepti järgi. Lihatükid lebavad päeva paar maitsemarinaadis, mis on teravastatud maailma kangeima tšilli, Carolina Reaper’iga. Aga seda just parasjagu niipalju, et suud ei põleta ent mõnusasti hakkab keele peal tantsima küll. Aasia köögi 5 tšilli kauna skaala selline kenake ühe kauna teravus. Liha masseeritakse marinaadis mitmeid kordi. Seejärel toimub liha vinnutamine.
Maitsemarinaadi saladused segas kokku Põldotsa talu isand Made Mart.

Koostisosad: eestimaine veiseliha (100 g toote valmistamiseks on kasutatud 280 g liha), sojakaste (vesi, SOJAOAD 29%, sool), worcesteri kaste (veiniäädikas, suhkur, linnaseäädikas (ODER), vesi, sool, karamelliseeritud suhkrusiirup, vürtsid (sisaldab SELLERIT), sidruniõli), ketšup (tomatipüree (84%), suhkur, sool, happesuse regulaator (äädikhape), vürtsid), harilik pune, kuivatatud tšilli, tšillikaste (värsked Reaper tšillid, destilleeritud äädikas, sool).

ENG
Estonian beef jerky with spicy chilli pepper
Ingredients: Estonian beef (made with 280 g beef per 100 g), soysauce (water, soy beans 29%, salt), worcestershire sauce (wine vinegar, sugar, malt vinegar (BARLEY), water, salt, caramelized sugar syrup, spices (contains CELERY), lemon oil), tomato puree, smoked salt, spices, herbs (oregano, garlic), red chilli pepper.

Säilitada temperatuuril +2…+22 °C.

Tootja: Põldotsa Gurmee
Läänemaa, Keskküla, 90606
info@poldotsatalu.ee
www.poldotsatalu.ee

Sulle võib meeldida ka…